Skip to main content

Forbundet 80×100

Kr. 5.000

Mine malerier er bygget op af mange lag akrylmaling i forskellige tykkelser toppet med tuscharbejde, der giver et grafisk touch. 

Det gennemgående tema i mine malerier er kontraster. Jeg drages af at balancere livets modsætninger. Det stramme enkle over for det frie og ukontrollerede. Jeg er optaget af balance, forskellighed og spændende farvespil. Jeg elsker at udvikle og udfordre mit formsprog, og jeg arbejder på at skabe et skulpturelt motiv, hvor netop motivet er i fokus i kraft af de omgivende flader.

Jeg finder min inspiration overalt hvor jeg færdes. Musik og mit kamera er mine vigtigste kilder. Mit kamera er min tro følgesvend, og jeg tager et utal af billeder af natur, bygninger, skæve detaljer, spændende mennesker…en masse indtryk, der bearbejdes og bliver til MIT abstrakt-grafiske udtryk. Musikken er uundværlig i processen. Den driver mig, fylder mig op og inspirerer mig.

Jeg udtrykker mig i billeder fordi det er nødvendigt for mig. Trangen til at udtrykke mig, har været der så længe jeg kan huske. Jeg har brugt mange år på at arbejde med – og udvikle på mit udtryk, og det stopper forhåbentlig aldrig.

Jeg håber, jeg kan inspirere dig. Og hvis mit udtryk taler til dig, gør det mig GLAD.